آموزش رایگانفنی مهندسی

آشنایی با صنعت فراوری میگو

این آموزش مباحث مربوط به شیلات، از جمله: نگهداری ماهی و فرآوری آن و همچنین تولید محصولات جانبی از ماهی، شامل: آرد ماهی سوریمی (Surimi) و غیره را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. فهرست تمامی استانداردها و ضوابط وزارت بهداشت در خصوص گوشت و فرآورده‌های گوشتی و شرح کنترل کیفی آن، از جمله مواردی است که در این آموزش بدان پرداخته شده است. در این آموزش روش‌های نگهداری میگو، نحوه قوطی‌ کردن میگو، درجه‌بندی میگو و نحوه انجماد آن بررسی می‌شود.
اینجا کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *